Ταξιδιωτικοί προορισμοί με βάση το Ζώδιο

Ζαίρα Τζαφάρ | Αστρολόγος - Αριθμολόγος από το Κάϊρο Αιγύπτου

 

ΚΡΙΟΣ

 

Δυναμικός έξυπνος και αποφασιστικός. Οπωσδήποτε βιαστικός και ανυπόμονος, βαριέται εύκολα, κυνηγάει την περιπέτεια και έχει ανάγκη να διακρίνεται, να αναγνωρίζεται αρχηγός στο περιβάλλον του. Θα περάσει τέλεια σε μια πρωτεύουσα ή μεγαλούπολη χώρας που θα του δοθούν πολλές ευκαιρίες να τον θαυμάζουν, όπως Βερολίνο, Φρανκφούρτη, Μόναχο, Λονδίνο, Νέα Υόρκη.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Σταθερός, ήσυχος πιστός, με ικανότητα στη σκέψη και στις σωστές αποφάσεις και φυσικά καλοφαγάς και με αριστοκρατικό στυλάκι. Του ταιριάζει μια ήσυχη πόλη που θα συνδυάζει φύση, ομορφιά και ηρεμία όπως η μακρινή Αυστραλία, το Σύδνεϋ. Αλλά θα περάσει υπέροχα και στο ρομαντικό Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας που συνδυάζει την κλασσική πολυτέλεια με την ηρεμία και την ομορφιά μιας καταπράσινης μεγαλούπολης.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Έξυπνοι, επικοινωνιακοί και πρωτότυποι Δίδυμοι. Κάθε ταξίδι δίνει στους Διδύμους νέα θετική διάθεση και αισιοδοξία και λατρεύουν τις αλλαγές. Προσαρμόζονται πολύ εύκολα σε κάθε περιβάλλον και συντονίζονται και επικοινωνούν με τους γύρω τους με χαμόγελο πάντα. Άρα μια σύγχρονη και τουριστική πόλη χώρα όπως η Ισπανία και το Τολέδο αλλά και η παραδοσιακή πανέμορφη Σικελία θα τους ξετρελάνει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Συναισθηματικοί έξυπνοι και τρυφεροί Καρκίνοι. Φίλοι της οικογένειας και αληθινοί φίλοι που βοηθούν στα δύσκολα τους συνανθρώπους τους. Θα περάσουν τέλεια στην εξωτική Ιαπωνία και στο υπέροχο Τόκυο αλλά και στην εκπληκτική Αίγυπτο με την αρχαία μυστηριώδη ιστορία. Θα ζήσουν ήρεμα και τρυφερά και θα γνωρίσουν λαμπρές ιστορικές σελίδες που πάντα θα τους κάνουν ευτυχισμένους.

 

ΛΕΩΝ

 

Μεγαλοπρεπείς, υπερήφανοι και γενναιόδωροι Λέοντες !! σας ταιριάζει η πολυτελής Νέα Υόρκη και το υπέροχο Μανχάταν. Όλοι οι διάσημοι θα βρεθούν κοντά σας και θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας και στην αριστοκρατική Ρώμη και στις πολυτελείες Κάννες. Και φυσικά εκεί που θα ξεχωρίσετε θα είναι στο Λονδίνο σε πριγκηπικές εμφανίσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες για πάντα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Οργανωτικοί, καλόκαρδοί, έξυπνοι Παρθένοι! Εσείς που αγαπάτε την ομορφιά, την τάξη, τη διακόσμηση και την πολυτέλεια θα περάσετε υπέροχα, στο Τόκυο, στη Σιγκαπούρη και στη Βοστώνη πόλεις που διακρίνονται για την ομορφιά αλλά και την αριστοκρατικότητα και την οργάνωση τους. Θα ζήσετε εκπληκτικές στιγμές σε πολυτελέστατα περιβάλοντα και θα θυμάστε για πάντα πόση ηρεμία και ευτυχία νιώσατε !

 

ΖΥΓΟΣ

 

Ήρεμοι αρμονικοί και ερωτικοί Ζυγοί. Λατρεύετε τον θαυμασμό του άλλου φύλου και θέλετε να ζήσετε εξωτικές ερωτικές συγκινήσεις. Οι γυναίκες, κυρίως, του ζωδίου δεν διστάζουν να επιδεικνύουν την ομορφιά και την προσωπικότητα τους. Με την σκέψη λοιπόν, πως στην Αργεντινή η ζωή είναι χορός πάθος, ταγκό και λάμψη εκεί οι Ζυγοί θα ζήσετε νέους έρωτες και επίσης στο Παρίσι την υπέροχη πόλη του Φωτός θα αναδείξετε τη λάμψη και την ομορφιά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Πανέξυπνοι ερωτικοί και μυστηριώδεις Σκορπιοί! Θα λάμψετε σε χώρες με μυστήριο και ιστορίες ανεξήγητες αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσες όπως στην Τρανσυλβανία στο χωριό του κόμη δράκουλα))) Και τα πολλά περίεργα και ερωτικά παιχνίδια που προσφέρει η Ολλανδία και κυρίως το Άμστερνταμ θα σας συγκινήσουν όπως και η υπέροχη Σκωτία με τους πύργους και την ομίχλη! Γοητεία ερωτισμός και αλλαγές σας κρατούν για πάντα ενθουσιασμένο!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Περιπετειώδη δυναμικέ και αισιόδοξε Τοξότη. Το ταξίδι είναι η ζωή σου και το πάθος σου, το να φεύγεις είναι για σένα ότι πιο ομορφο στη ζωή σου ! περιπετειώδη ταξίδια σου ταιριάζουν στην εξωτική Κίνα, Θιβέτ, Ινδία. Εκεί μπορείς να φιλοσοφήσεις για το καθετί και να γνωρίσεις νέους πολιτισμούς και διαφορετικές κουλτούρες ζωής, που θα σε κάνουν ακόμα πιο δυναμικό και πιο παθιασμένο να ζήσεις τολμηρές στιγμές που θα σου μείνουν αξέχαστες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Φιλόδοξε, δυναμικέ και εργατικέ Αιγόκερε! Εσύ που ενδιαφέρεσαι για την έντονη κοινωνική ζωή το χρήμα και τις επαγγελματικές μεγάλες ευκαιρίες που οι στόχοι σου είναι πάντα δυνατοί το πιο ομορφο ταξίδι για σένα είναι το Παρίσι η Ρώμη και η Σαουδική Αραβιά! Μεγάλες ευκαιρίες εκεί επιτυχημένοι άνθρωποι δυνατό κοινωνικό και οικονομικό status συνδυασμοί καταπληκτικοί για την έντονη και δυναμική προσωπικότητα σου σε κάνουν πραγματικά ευτυχισμένο!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Πρωτοπόρε, ευφυή και υπερήφανε Υδροχόε! Εσύ που βάζεις πάνω από όλα την αγάπη για τη φύση και τον πλανήτη και θέλεις να ζήσεις νέες εμπειρίες σε εξωτικά μέρη σου ταιριάζει η Αφρική και το ενδιαφέρον σου για τους γιατρούς χωρίς σύνορα όπως και η Αίγυπτος και η Ινδία που σου εξιτάρουν τη φαντασία με την ανατολίτικη κουλτούρα και με το εκπληκτικό περιβάλλον τους οδηγώντας σε , σε φανταστικές και δυναμικές εξερευνήσεις που θα σε ανεβάσουν συναισθηματικά και ψυχολογικά!

 

ΙΧΘΕΙΣ

 

Συναισθηματικέ καλόκαρδε και τρυφερέ Ιχθύ! Λάτρεις του νερού και του ρομαντισμού ότι πρέπει για σας είναι η Βενετία, η πόλη που είναι χτισμένη πάνω σε ρομαντικά παράξενα μικρά νησάκια και που οι περισσότεροι δρόμοι της είναι κανάλια, ένα ιδανικό περιβάλλον γεμάτο ρομαντισμό και ηρεμία για τους Ιχθείς όπως και η αριστοκρατική Ελβετία με τις λίμνες της και τα ρομαντικά της σαλέ θα σας συγκινήσει και θα σας συναρπάσει.