Ζώδια και Καριέρα

 

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Σκορπιού, Λέων, Ταύρου και Καρκίνου, τότε είστε ενα απο τα ζώδια με τις μεγαλύτερες πιθανότητες για πολλά κέρδη ετησίως απο την καριέρα σας.

Οι υπόλοιποι, μπορεί να μην έχετε το ίδιο άστρο με τα προαναφερθέντα ζώδια αλλά σαφώς και μπορείτε να βρείτε μια δουλειά που να σας δίνει και ευχαρίστηση πέραν της οικονομικής πληρότητας. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάτε πως ρόλο κλειδί εδώ παίζει και ο ωροσκόπος σας.

 

ΚΡΙΟΣ

 

Ο Κριός καθότι το νεότερο όλων των ζωδίων και εξ'ου και ο λόγος που είστε γεμάτοι δύναμη, θέληση, ζωντάνια, ενθουσιασμό, ανταγωνιστηκότητα και ηγετικές τάσεις.

Ευδοκιμείτε σε δουλειές που φέρουν το στοιχείο της προμήθειας, ιδίως αν υπάρχει και η προοπτική μπόνους. Λόγω της γενναιότητας, αλλά και του αυθορμητισμού σας, είστε οι ήρωες της ημέρας, και μπορεί να βρεθείτε να δουλεύετε ως Αξιωματικοί Αστυνομίας ή στο Πυροσβεστικό Σώμα. Το ταλέντο σας να προάγεται ιδέες και η κοινωνική σας φύση μπορεί επίσης να σας οδηγήσει στον κόσμο της διαφήμισης ή/και των δημοσίων σχέσεων.

Μπορείτε επίσης να διαπρέψετε ως Στρατιωτικοί, Διασώστες, Επιχειρηματίες, Κυβερνητικοί Αντιπρόσωποι η/και Πολιτικοί, Τηλεπαρουσιαστές ή στον Ψυχαγωγικό τομέα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ένα από τα πράγματα που λατρεύει ένα Ταύρος είναι η σταθερότητα. Δουλεύετε πολύ σκληρά για να κερδίσετε συγκεκριμένες εγγυήσεις όπως οφέλη, έξτρα χρόνο διακοπών, αύξηση μισθού, ασφάλεια για την εργασία σας.

Είστε υπομονετικοί, αποφασισμένοι, ειλικρινείς, μεθοδικοί, εξαιρετικά συνεργάσιμοι σε ομαδικά προτζεκτς και ιδιαιτέρως αξιόπιστοι. Οι Ταύροι έχετε μια αδυναμία στην ομορφιά και σας αρέσει να δουλεύετε με λουλούδια, φαγητό, κοσμήματα, και είδη πολυτέλειας.

Επειδή φημίζεστε και για την δυνατή και καθαρή φωνή σας, μπορείτε να διαπρέψετε και ως Δημόσιοι Ομιλητές, Εκφωνητές, Ρεσεψιονιστ, Λογιστές, Εκπαιδευτικοί, Μηχανικοί, Δικηγόροι, Σχεδιαστές, Σεφ, Τοπογράφοι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Αν είναι ευτυχισμένος ένας Δίδυμος, τότε πρέπει να έχει να κάνει πολλά που εμπεριέχουν πνευματικό ερέθισμα. Θυμηθείτε πως ο Δίδυμος σημαίνει δύο και άρα έχουμε να κάνουμε με δυο ανθρώπους που τους αρέσει η πληθώρα εργασίων ταχέως ρυθμού και λειτουργούν καλύτερα κάτω υπο πίεση. Δεν επιβίωνετε σε δουλειές που φέρουν το στοιχείο της επανάληψης ή είναι κοινώς άνιαρες.

Οι δουλειές που έχουν να κάνουν με ταξίδια είναι ιδανικές για εσάς, όπως επίσης και οι δουλειές που απαιτούν κοινωνική δικτύωση. Είστε αισιόδοξοι και γεμάτοι ενέργεια και για να λάμψετε θέλετε την δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης παρά να νιώθετε περιορισμένοι με συμβατικούς κανονισμούς.

Μπορείτε να διαπρέψετε και ως Χρηματιστής, σε θέσεις Τεχνικής Υποστήριξης, Καθηγητής, Αρχιτέκτονας, Διασώστης, Χειριστής μηχανημάτων, Τηλεφωνητής.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Οι Καρκίνοι είστε η μητέρα του ζωδιακού ( πατέρας είναι ο Αιγόκερως ), και έτσι η συναισθηματική σας φύση σας σπρώχνει προς δουλειές που εχουν να κάνουν με την παροχή φροντίδας. Πάραυτα αυτό δεν έχει απλά να κάνει με παιδιά ή ζωάκια διότι οι Καρκίνοι είστε εξαιρετικοί και ως διευθυντές, όπως μια μητέρα με πολλαπλές δουλειές ανά χείρας που διατηρεί όμως και τον έλεγχο των καταστάσεων. Δίνετε πολύ καλές συμβουλές και είστε πολύ προστατευτικοί. Χειρίζεστε την ευθύνη με ευκολία και είστε ευφάνταστοι λύτες.

Μπορείτε να διαπρέψετε και ως Κηπουροί, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Παιδαγωγοί, σε θέσεις Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Δικηγόροι, Δάσκαλοι, Στρατιωτικοί, Διευθύνων Σύμβουλοι.

 

ΛΕΩΝ

 

Κανείς άλλος δεν μπορεί να σε οδηγήσει στην επιτυχία και στα υψηλά κέρδη όπως ένας Λέων. Ατρόμητος, εμπνευστικός, και ανεξάρτητος, ο Λέων εργάζεται καλύτερα όταν όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω του και λατρεύει δουλειές που φέρουν κύρος και δύναμη.

Δεν ευδοκιμείτε εύκολα σε ομαδικό περιβάλλον λόγω της υπερ-απαιτητικής φύσης σας και της τάσης σας να αποδιοργανώνεστε, στο τέλος όμως συνήθως τους κερδίζετε όλους με την γοητεία σας. Δεν σας αρέσει να σας ελέγχουν, και λόγω του αυθορμητισμού και της ευφυίας σας αποδίδεται καλύτερα όταν σας δίνουν ηγετικό ρόλο πάρα αυτόν του ακολούθου.

Μπορείτε να διαπρέψετε και ως Διευθύνων Σύμβουλοι, Ηθοποιοί, Ξεναγοί, Μεσίτες, Διακοσμητές, Σχεδιαστές, Κυβερνήτες, Πωλητές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Οι Πάρθενοι φημίζεστε για την τελειομανία σας και αποδίδεται καλύτερα σε επαγγέλματα που φέρουν το στοιχείο της λεπτομέρειας. Το μνημονικό σας είναι εξαιρετικό, αν και παίρνετε άριστα στην αφηρημάδα, είστε πολύ επιμελείς και κόσμιοι. Πολλοί Παρθένοι διαπρέπουν σε δουλειές που φέρουν το στοιχείο της εξυπηρέτησης ιδίως όταν αυτές περιλαμβάνουν και την δυνατότητα του μπουρμπουαρ. Η συγγραφή, μελέτη και οι στατιστικές έρευνες είναι το φυσικό περιβάλλον ενος Παρθένου λόγω της τάσης του να λεπτολογεί. Είστε επίσης ιδιατέρως πρόσχαροι καθότι ιδιαίτερα ευπροσάρμοστοι και σπανίως δημιουργείτε θέμα για κάτι που δεν σας αρέσει.

Επειδή είστε και γλωσσομαθείς μπορείτε να διαπρέψετε ως Συγγραφείς/Εκδότες, Καθηγητές, Κριτικοί, Τεχνικοί, Μεταφραστές, Ντετέκτιβ, Σερβιτόροι, Στατικολόγοι.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγοί, τι θα κανάμε χωρίς εσάς; Με την γοητεία σας, την ωραιότητα σας, την χάρη αλλά και την φιλοξενία σας. Μπορείτε να γίνεται εξαιρετικοί Πρέσβεις ή και Ηγέτες λόγω της συνεργάσιμης φύσης σας. Η ιδιότητα σας να κατευνάζετε τα πνεύματα είναι αξιοζήλευτη γι'αυτό και μια δουλειά που θα σας ταίριαζε είναι στην τηλεφωνική υποστήριξη.

Οι Ζυγοί, περισσότερο απο κάθε άλλο ζώδιο είστε άνθρωποι πάνω απ'όλα. Δεν μπορείτε να μαραζώνετε σε κάποιο σκοτεινό δώματιο, η κίνηση του κόσμου δίνει ενέργεια σε εσάς γι'αυτό και ότι έχει κοινωνικό χαράκτήρα και “θόρυβο” είναι για εσάς το ποιο φυσικό πράγμα στον κόσμο. Πολλοί απο εσάς έλκεστε από τις τέχνες γι'αυτό και δεν είναι διόλου απίθανο να καταλήξετε ως τραγουδιστής κάποιου συγκροτήματος, που επικοινωνεί με το κοινό παρά ένας στοιχογράφος.

Μπορείτε να διαπρέψετε και ως Διπλωμάτες, Χορευτές, Πωλητές, Τηλεοπτικοί Οικοδεσπότες, Ταξιδιωτικοί Πράκτορες, Επιμελητές, Διαπραγματευτές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Αν κάτι χαρακτηρίζει τους Σκορπιούς τέλεια αυτό είναι η ένταση. Χρειάζεστε κάποιον ν'αφοπλίσει μια βόμβα; Μια επείγουσα και περίπλοκη εγχείρηση; Τοτε αυτό που χρειάζεστε είναι σίγουρα ένας επαγγελματίας του είδους και Σκορπιός. Οι Σκορπιοί έχετε την δυνατότητα να συγκεντρώνεστε σε τέτοιο βαθμό και να αποβάλλετε απο το μυαλό σας τους οποίους περισπασμούς, με την ίδια ακρίβεια που χρησιμοποιεί μια ακτίνα λέιζερ. Είστε κάπως αδιάκριτοι πολλές φορές και σας έλκει το μυστήριο, γι' αυτό και ποτε κανείς δεν θα ήθελε να υποβληθεί σε ανάκριση ή αντεξέταση απο κάποιον σαν εσάς γιατί δεν είστε απλά εκφοβιστικοί αλλά και ιδιαιτέρως ενστικτώδεις.

Έλκεστε επίσης πολύ από το παραφυσικό και θέλετε να μάθετε τι κρύβεται πίσω απο το κάθετι και πως λειτουργεί ( κάτι σαν τον Πράκτορα Μώλντερ απο τα X-Files ). Αυτό το οποίο σίγουρα πρέπει κάποιος να αποφύγει είναι να βρίσκεται πάνω απο το κεφάλι σας γιατι χρειαζόσαστε την ανεξαρτησία σας και την εμπιστοσύνη του εργοδότη σας.

Μπορείτε να διαπρέψετε και ως Δικηγόροι, Εκπαιδευτές, Επιστήμονες, Χειρούργοι, Ιδιωτικοί Ντετέκτιβ, Φυσικοί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Οι Τοξότες είστε ηθικοί, γεμάτοι ενέργεια, και λάτρεις της φιλοσοφίας. Είστε εξαιρετικοί στο να παίρνετε την σωστή απόφαση την σωστή στιγμή και ακριβοδίκαιοι ως εργοδότες. Πολλοί απο εσάς είστε φίλοι του πνευματικού κόσμου που μας περιβάλλει γι' αυτό και δουλειές που έχουν να κάνουν με το περιβάλλον, τα ζώα, την συμβουλευτική ή την θρησκεία είναι τέλειες για εσάς.

Σας αρέσουν επίσης τα ταξίδια και οι βόλτες. Είστε έξω καρδιά και πρόσχαροι άνθρωποι, ιδιαιτέρως συμπαθείς και πνευματώδεις συνάδελφοι που μπορείτε πολύ εύκολα να μετατρέψετε αρνητικά φορτισμένες καταστάσεις, σε καταστάσεις γέλιου με τακτ. Δεν σας αρέσει ν'ασχολείστε με τις λεπτομέρειες , ούτε να νιώθετε “δεμένος” κάπου γιατί η ρουτίνα σκοτώνει το υπέροχο πνεύμα σας.

Μπορείτε να διαπρέψετε και ως Υπουργοί, Προπονητές, Συντάκτες/Εκδότες, Υπεύθυνοι Δημοσίων Σχέσεων, Εκπαιδευτικοί και ότι φέρει το στοιχείο του ταξιδιού.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Ο Αιγόκερως είναι πολύ φιλόδοξος και χρειάζεται συνεχείς προκλήσεις για να είναι χαρούμενος. Όπως οι κατσίκες του βουνού σκαρφαλώνουν στα πιο απίστευτα σημεία για ανεβουν το βουνό, έτσι και οι Αιγόκεροι, λόγω της επιμονής και υπομονής της, θα κάνουν ότι χρειαστεί για να φτάσουν στην κορυφή. Οι περισσότεροι είστε υπέθυνοι, ευσυνείδητοι και εργασιομανείς, ενώ κάποιοι απλά απολαμβάνετε την εξουσία.

Ο τρόπος που χειρίζεστε τις καταστάσεις μπορεί να συγκριθεί με αυτόν ενος Καπετάνιου που τα θέλει όλα όπως τα θέλει. Δεν διστάζετε να επιβάλετε κανονισμούς για να διατηρήσετε τους πάντες και όλα σ'ενα πρόγραμμα. Αν θέλετε κάτι να γίνει σωστά, και με τα στανταρ που σας έχουν θέσει, τότε εσείς είστε ο κατάλληλος άνθρωπος για την δουλειά.

Μπορείτε να διαπρέψετε ως Μάνατζερ, Διοικητές, Εκδότες, Τραπεζικοί, Τεχνικοί Εφαρμογών Πληροφορικής και ότι φέρει το στοιχείο της Επιστήμης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Αυτο που διαχωρίζει έναν Υδροχόο απο όλους τους άλλους είναι η ανθρωπιστική τους φύση ( είναι επίσης και ο λόγος που είναι τόσο άστατοι σε θέματα της καρδιάς ). Σας αρέσει να εξερευνείτε πρωτοποριακές ιδέες λόγω της περιέργειας και της περιπέτειας που σας διακατέχει.

Είναι εξαιρετικά πιθανό να έχετε μια μη-συμβατική δουλειά, και ίσως μια που να την ανακαλύψατε και μόνοι σας. Επαναστατείτε ενάντια στο όποιο εταιρικό περιβάλλον καθώς δεν μπορείτε να επιβιώσετε χωρίς την ελευθερία κίνησης και σκέψης. Δεν είστε ποτε ευχαριστήμενοι όταν πρέπει να κάνετε πράγματα με τον τρόπο που γινόντουσαν πάντοτε. Αν χρειάζεστε μια φρέσκια οπτική, ενας Υδροχόος είναι αυτός που μπορεί να σας την προσφέρει.

Μπορείτε να διαπρέψετε ως Θεωρητικοί Επιστήμονες, Εφευρέτες, Αγρότες Οργανικών/Βιολογικών προιόντων, Πιλότοι, Σχεδιαστές, Μουσικοσυνθέτες.

 

ΙΧΘΕΙΣ

 

Αυτο που διαχωρίζει έναν Υδροχόο απο όλους τους άλλους είναι η ανθρωπιστική τους φύση ( είναι επίσης και ο λόγος που είναι τόσο άστατοι σε θέματα της καρδιάς ). Σας αρέσει να εξερευνείτε πρωτοποριακές ιδέες λόγω της περιέργειας και της περιπέτειας που σας διακατέχει.

Είναι εξαιρετικά πιθανό να έχετε μια μη-συμβατική δουλειά, και ίσως μια που να την ανακαλύψατε και μόνοι σας. Επαναστατείτε ενάντια στο όποιο εταιρικό περιβάλλον καθώς δεν μπορείτε να επιβιώσετε χωρίς την ελευθερία κίνησης και σκέψης. Δεν είστε ποτε ευχαριστήμενοι όταν πρέπει να κάνετε πράγματα με τον τρόπο που γινόντουσαν πάντοτε. Αν χρειάζεστε μια φρέσκια οπτική, ενας Υδροχόος είναι αυτός που μπορεί να σας την προσφέρει.

Μπορείτε να διαπρέψετε ως Θεωρητικοί Επιστήμονες, Εφευρέτες, Αγρότες Οργανικών/Βιολογικών προιόντων, Πιλότοι, Σχεδιαστές, Μουσικοσυνθέτες.